Firma nasza obsługuje także podmioty gospodarcze
które to są prawnie zobowiązane do zapewnienia swoim pracownikom posiłków regeneracyjnych i należą do nich firmy budowlane, firmy produkcyjne (rozp. Rady Ministrów Dz. U. Nr 60 poz. 279 z 1996 r.). Nasze posiłki spełniają nie tylko wymogi kaloryczności około 1000 kcal ale także charakteryzują się dobrą jakością i obfitością serwowanych przez nas potraw.
Świadczone przez nas usługi produkcji posiłków regeneracyjnych mogą mieć formę np.:
1.Zupa 400 ml
2 Zupa 500ml + 1/4 bochenka chleba
3. Zupa 500ml + wkładka mięsna 100g + 1/4 bochenka chleba
4. Drugie danie obiadu tj. porcja mięsa 120g + ziemniaki 300g + surówka 200g
5. Zupa 500ml + II danie
Jesteśmy partnerem elastycznym – słuchamy oczekiwań, jesteśmy otwarci na nietypowe rozwiązania dotyczące potraw spoza standardowej oferty, ilości, godzin dostaw, itp. Realizujemy zamówienia jednorazowe i kontraktowe. Indywidualnie ustalamy szczegóły współpracy w zakresie menu, terminu dostaw oraz formuły wydawania potraw. Posiłki regeneracyjne możemy wydawać na terenie zakładu, dostarczyć w termosach zbiorczych lub opakowaniach jednorazowych.
W bezpośredniej rozmowie szczegółowo przedstawimy naszą ofertę oraz chętnie poznamy Państwa oczekiwania i potrzeby związane z obsługą cateringową waszej firmy. Ceny i asortyment w ofercie dla firm mogą być ustalane indywidualnie. Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu omówienia oferty i warunków współpracy, w dogodnym dla Państwa terminie.
Przykładowe menu
na zupy profilaktyczne z wkładką:
1. Zupa grochowa, kiełbasa śląska , pieczywo
2. Krupnik, gulasz z serduszek, pieczywo
3. Zupa pomidorowa z ryżem, pulpet mielony, pieczywo
4. Zupa fasolowa z wędzonym kurczakiem, pieczywo
5. Bigos ,pieczywo
6. Żurek staropolski, jajko, kiełbaska biała , pieczywo
7. Flaki wołowe, pieczywo
8. Kapuśniak, sztuka mięsa, pieczywo
Przykładowe menu
na posiłki jednodaniowe:
1. Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana
2. Karkówka wieprzowa, kasza gryczana ,buraczki na ciepło
3. Filet drobiowy panierowany, ziemniaki, marchewka z groszkiem
4. Stek wieprzowy z cebulką, ziemniaki, kapusta czerwona na ciepło
5. Udko pieczone, ryż, surówka z kapusty białej
6. Schab w sosie, kopytka, pomidory z cebulką
7. Filet z mintaja panierowany, ziemniaki, kapusta kiszona
Przykładowe menu na posiłki dwudaniowe
(preferowane przez firmy):
1. Zupa pomidorowa z ryżem, kotlet pożarski, ziemniaki, marchewka na gorąco
2. Zupa ogórkowa, filet drobiowy w sosie pieczarkowym, ziemniaki, surówka z białek kapusty
3. Barszcz ukraiński, kotlet mielony, ziemniaki, mieszanka warzywna
4. Zupa jarzynowa, bryzol wieprzowy z pieczarkami, ziemniaki, buraczki
5. Zupa z fasolki szparagowej, filet drobiowy panierowany, ziemniaki, marchewka z groszkiem
6. Krupnik, karkówka, ziemniaki, kapusta czerwona na ciepło
7. Zupa grochowa, udko pieczone, ziemniaki, fasolka szparagowa
Więcej informacji
na temat zorganizowanych obiadów dla firm, formy rozliczeń, ceny uzyskają Państwo
pod numerem telefonu
691 099 468 – Katarzyna Kozłowska
lub mailowo kasie@vp.pl
605 331 536 – Leszek Kozłowski